Oticon More . El primer audiòfon del món que proporciona el cervell la perspectiva completa

La tecnologia pionera dins d´Oticon More™

Oticon More és el primer audiòfon del món que proporciona el cervell la perspectiva completa. Això és gràcies a la innovació en la tecnologia auditiva, una xarxa neuronal profunda altament intel·ligent.

Oticon More utilitza les capacitats intel·ligents d´una xarxa neuronal profunda per imitar la forma com funciona el cervell. Gestiona els sons basant-se a l´experiència i l´entrenament que ha rebut.

L ´audiòfon Oticon More està entrenat amb 12 milions d´escenes sonores de la vida real

La xarxa Neuronal Profunda de l´audiòfon More és molt més que un software estàndard d´intel.ligència artificial.  És una solució únicament pensada per l´audiòfon, desenvolupada pel seu funcionament en temps real a la vida quotidiana.

Gràcies a la nostra àmplia experiència en processament del so, hem entrenat a la xarxa neuronal profunda amb 12 milions d´escenes sonores de la vida real . D´aquesta manera s´optimitza la forma que Oticon More fa que els sons siguin més distintius , treballant de forma impecable entre els diferents entorns . Amb aquesta intel·ligència integrada, Oticon More ha après a reconèixer tots els tipus de sons, els seus detalls, i com haurien de sonar idealment, tot això per ajudar de manera òptima el cervell.

Oticon More és el primer audiòfon del món que li permet escoltar tot el que necessita gràcies a una xarxa neuronal profunda (DNN) que ajuda el seu cervell a treballar de manera més natural i efectiva. Assenyala una comprensió completament nova de com funciona el seu cervell i la millor forma possible d´ajudar-lo a escoltar.

Oticon More imita el funcionament del seu cervell

Oticon More ™és el següent nivell a l´evolució de la tecnologia avançada d´audiòfons. Assenyala una comprensió completament nova de com funciona el seu cervell i la millor forma possible d´ajudar-lo a escoltar.

Oticon More ™li proporciona de forma contínua i automàtica el so òptim que necessita a qualsevol situació de la vida

Oticon More ™ treballa en harmonia amb la tecnologia moderna per oferir funcions que li poden beneficiar a la seva vida diària:

Fet per iPhone i compatible amb dispositius Android moderns, pot transmetre música, trucades telefòniques i més, directament els seus audiòfons des del seu telèfon intel·ligent. Prengui el control dels seus audiòfons en el seu telèfon intel.ligent mitjançant l´aplicació OTICON ON.

Pot connectar-se amb el seu audioprotètic de forma remota a través del seu telèfon , així com la possibilitat d´ajusts de manera remota amb l´aplicació RemoteCare.

Sense canvis de piles. Amb les piles recarregables pot connectar el seu audiòfon a la nit i estarà completament carregat al dia següent. Si necessita escoltar durant més temps, una càrrega super ràpida de 30 minuts li proporcionarà un augment de potència de sis hores.

La connectivitat a Internet brinda als usuaris accés a la xarxa IFTTT per a crear receptes que milloren la vida amb dispositius intel.ligents , com Alexa, timbres d´il.luminació i fins i tot un bullidor d´aigua.